Veilig gewicht verliezenOnze eerste gewichtsverlies artikel over dit onderwerp dat het verliezen van een pond per week, die haalbaar voor iedereen. Dit artikel gaat over het houden van het gewicht af nadat je verliest, of het controleren van gewicht. Het heeft weinig zin in te gaan door met een dieet en het wijzigen van uw oefening regime alleen om het gewicht terug te zien; dat is demoraliserend en precies wat er gebeurt met mensen die proberen om gewicht te verliezen snel. Als je weegt 200 pond en wensen aan de slag om 150 pond het gaat tot 50 weken duren om dit te bereiken en in stand houden van uw nieuwe gewicht.

Lees ook dit artikel over diabetes en cholesterol.

Gewicht onder controle

Het controleren van gewicht betekent dat u twee sets van gedrag te leren: gewichtsverlies en op gewicht blijven. Volgens sommige gezondheidswerkers, gewicht onderhoud is het moeilijker. Slechts een derde van de mensen die afvallen in staat zijn om het weg te houden. Lange-termijn succes hangt af van de voortzetting van het goede eten en lichaamsbeweging u ontwikkeld tijdens het afvallen. Dus laat je niet te krijgen in een regime dat is te hard, omdat je waarschijnlijk niet in staat om het te houden zijn. Krachtige diëten werken, maar meestal zijn ze werken alleen om het gewicht af te nemen en vervolgens te worden onhoudbaar is en binnen een korte tijd het gewicht terug.

Stel duurzame doelen

Nu is het tijd om duurzame doelen te stellen en om te voldoen aan die criteria je doelen moeten realistisch zijn. Het verliezen van een pond (450 gram) per week moet niet te moeilijk zijn. Ik hoorde eens komiek Billy Connolly zegt: "Afvallen is gemakkelijk, alles wat je hoeft te doen is minder eten en meer bewegen." Ik denk niet dat iemand ooit heeft verklaard een meer voor de hand liggende feit. Dus vraag jezelf af of je een beetje minder eten en meer bewegen per dag, als het antwoord ja is en uw wilskracht is sterk genoeg is, dan zul je geen probleem het verliezen van gewicht te hebben.
Het zal tijd kosten om deze nieuwe gewoonten deel van je leven te maken. Blijf uw gedrag aan te passen door:

1. Het accepteren van het feit dat het duurt voordat je maag ongeveer 20 minuten om het bericht naar je hersenen dat het vol te krijgen. De meeste mensen blijven eten lang nadat ze voldoende hebben gehad.
2. Drink nooit bier, of koolzuurhoudend water zoals Coca-Cola, Pepsi of iets dat bruist van uw maaltijd. Bier verhindert vetafbraak.
3. Het is beter om vijf of zes kleine maaltijden dan een grote maaltijd.
4. Eet langzaam en kauw elk stuk van voedsel.
5. Stop eten voordat je een vol gevoel. Wees bereid om een ​​twintig minuten pauze te nemen alvorens te beslissen of je genoeg hebt gegeten.
6. Als je honger tussen de maaltijden worden dan eet een stuk fruit of een rauwe wortel. 

Beloon jezelf 


Door het verliezen van gewicht dat je het bereiken van een ambitie en prestatie verdient beloning. Gewoon jezelf niet belonen met voedsel. Nieuwe kleren zijn een goede stimulans, een bezoek aan het theater of een sportevenement of iets dat u zult zien als een beloning ..
Overzicht
Je hoeft niet op te geven geen voedsel die je leuk vindt, tenzij het is extreem hoog vetgehalte, Het is gewoon een kwestie van het verminderen van de hoeveelheid die je eet. Dit kan worden bereikt op vele manieren. Ik nomineren één ding elke dag dat is van het menu voor die dag. Zeg aardappelen: Ik heb geen vervanging aardappel, ik gewoon laten een hiaat op mijn bord dat het meestal vult. Zo verminder ik mijn calorie-inname en mijn extra lichte oefeningen verbrandt ook verder calorieën. Y'know Billy Connolly heeft gelijk. Het werkt.De uiteindelijke beslissing is altijd aan jou en alleen jij hebt de mogelijkheid om het te zien door, maar als u dit artikel leest dan ben je in ieder geval over na te denken. Het verlagen van uw gewicht en het verhogen van uw conditie niet alleen verlengt het leven, het maakt het leven leuker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten